O nama

Pezer Company DOO pripada grupi vodećih proizvođača konfekcije u Republici Srbiji. Proizvodnju zasniva na sopstvenim kapacitetima što omogućava visok stepen fleksibilnosti u cilju zadovoljenja potreba i zahteva klijenata.

Sa našim klijentima nastojimo da imamo što bolju komunikaciju kako bismo razumeli svaki upućen zahtev. U stalnoj smo potrazi za inovacijama koje bi nam pomogle kod unapređenja i proširenja postojećih proizvodnih kapaciteta. Kvalitet – rokovi – cena – ljubaznost – odlike su zbog kojih imamo sve više zadovoljnih kupaca.

Bavimo se proizvodnjom teške i lake konfekcije. Svi naši zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo, veoma su posvećeni i vole svoj posao. Sa istim entuzijazmom ulaze u nove poduhvate i kad koriste najsavremenije mašine, pouzdane mašine starije generacije ili iglu i konac. Uz to što čuvamo naše vrednosti, trudimo se da pratimo savremene tokove razvoja proizvodnje primenom nove tehnologije i stručnim usavršavanjem zaposlenih.

U našim kaputima, sakoima, blejzerima, pantalonama, haljinama i suknjama možete da osetite toplinu i sigurnost, udobnost, moderan kroj koji dobro stoji. Proizvode karakteriše visoka elegancija i odličan kvalitet izrade.

Kako bi naš kvalitet bio stalno na visokom nivou, stručni tim vodi računa o svakom segmentu toka proizvodnje, od pripreme, preko izrade, do dorade i kontrole. Budno oko naših stručnjaka prati celokupan tok proizvodnje što dovodi do rezultata zbog kojih nam se kupci rado vraćaju.

Otvoreni smo za nove izazove. Budite slobodni da nam se obratite, rado ćemo razmotriti svaki upit.

Srdačno Vaš,

Pezer Tim